Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

А след сватбения ритуал? Време е за ‘welcome drink’ (видео)

  /  
14.07.2020

Какво обикновено се случва след приключване на сватбената церемония?

Сватбеният ден обикновено е съставен от няколко малки събития. Това са най-често: подготовката на младоженците, първата им среща, сватбения ритуал, църковения ритуал, сесията и вечерната част. От логистична гледна точка, добър вариант е сесията да бъде планирана за времето след ритуалите или преди посрещането на младоженците в ресторанта. Независимо след коя част от сватбения ден е сесията на младоженците, винаги се образува луфт за гостите в този момент.

Един от най-добрите начини за оползотворяване на това време за гостите и качественото им прекарване е да се организира welcome drink. Това съвременно понятие може да се обесни и като времето, в което се организира коктейл за гостите. По този начин те имат възможността да отдъхнат по средата на деня, преди предстоящото във вечерната част парти.

Така се решават няколко проблема. Първият, от които е оползотворяване на времето, в което гостите остават без компанията на младоженците. Това време обикновено е между 1-2 часа.

Друго предимство е това, че гостите имат възможността да си отдъхнат и да се разхладят със свежи коктейли и напитки.

Освен насладата от свежите коктейли и компанията на приятелите, в тази „фуга“ хората имат време да се преоблекат. Могат да се настанят, в случай че преди това не са имали време, а по-уморените могат дори да се отдадат на кратка, пре-парти дрямка.

Ето и няколко насоки при организирането на welcome drink:

  •  Наличието на сенчесто място, по възможност с добра гледка.
  •  Достатъчно добър асортимент от напитки (и лека храна), както алкохолни така и безалкохолни
  •  Жива музика – саксофонист или музикална група. Придават страхотно настроение.
  •  Малки подаръчета към гостите от сорта на – survival kit (10 идеи, с които да изненадате гостите в сватбени ден).

Очаквайте следващата статия, в която ще ви разкажем какво представлява и как протича сесията с младоженците.

View this post on Instagram

A post shared by SkyTrip Studio (@skytripstudio) on

Съвети | Идеи | Случки