Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Сватбената церемония е същината на сватбения ден, най-важният ритуал от сватбата, по време на който младоженците встъпват в граждански брак.

Както споменахме в предишната статия First look / Първа среща на младоженците (видео), понякога първата среща на младоженците се случва под олтара, преди началото на церемонията.

Ритуалите биват вътрешни и външни (изнесен ритуал). При някои сватби младоженците избират да сключат граждански брак преди датата на сватбата. В тези случаи, двойките често решават на сватбения ден да организират още един, но този път неформален ритуал (бутафорен), за да не лишават гостите си от тръпката на тази традиция.

Встъпването във вечен съюз с любимия човек пред погледите на роднини и приятели, е може би най-романтичния и емоционален момент в семейния живот на всеки. През последните години в работата ни като сватбени видеографи, ставаме свидетели и на още един акт на съкровение по време на ритуала. А именно вричането на младоженците един в друг или така наречените сватбени обети (видео с обети). Сватбените обети имат сантименална стойност. Що се отнася до сватбеното видео, когато младоженците усетят, че обетите са важни за тях, то неминуемо този момент от деня добавя огромна стойност към емоционалния заряд на техния филм и спомена за този ден.

След най-сантименталната част от сватбата, следва лека почивка и снимки с гостите. Време, в което двойката обръща внимание на своите гости. Очаквайте видео по темата следващата седмица.

View this post on Instagram

A post shared by SkyTrip Studio (@skytripstudio) on

Съвети | Идеи | Случки