Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

За повечето дами сватбения ден е съкровена мечта, момент който си представят от детските години, когато са слушали приказката за Пепеляшка. Вероятно част от тях са били и малките шаферки от сватбите, които прехласнато гледат към божествено красивата „голяма булка“, представяйки си как един ден ще бъдат на нейното място – сияещи и очарователни.

Когато дойде деня, в който приказката става реалност, първата глава с която започва тя е подготовката. Подготовката на булката.

В съвременните сватби, обикновено денят на булката започва преди обед. След сутрешното кафе наситено със сладки приказки и предсватбени вълнения, следва направата на прическа. Непосредствено след нея е ред на грима. Дамската суета, чашите с шампанско, гласенето на малките детайли, гримирането, завързването на роклята, множеството усмивки породени от всеобщото вълнение, всички тези споделени с приятелките моменти оставят още по-вълнуващ и емоционален спомена от началото на мечтания ден.

ПОДГОТОВКА НА БУЛКАТА (ВИДЕО)

Съвети | Идеи | Случки