Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Отзиви

Анна Горанова-Ангелова

БЛАГОДАРЯ! Наистина направихте така, че отново да ни върнете към този прекрасен за нас ден, и отново и отново! Всеки миг и всеки детайл е уловен и пресъздаден по страхотен начин. Продължавайте в същия дух, бъдете креативни и смели в идеите и мечтите си! Поздрави!

Христина Димова

Клиповете, които направихте надминаха и най-смелите ни очаквания. Думите ни няма да стигнат да изразим благодарността и възхищението си от работата на тези двама професионалисти! Със страхотните си идеи и позитивно отношение към това, което правят, те създадоха клипове на световно ниво, които ще ни останат спомен за цял живот и с гордост ще показваме един ден и на внуците си! Изключително коректното и приятелско отношение, както и точността, са само част от качествата, които стоят зад успехите на екипа на SkyTrip. Пожелаваме ви все повече хора да се радват на изкуството, което създавате! Благодарим ви от сърце! До нови срещи, приятели❣️❣️❣️

Елисавета Митева

Момчета, благодарим ви от сърце за това, че успяхте да хванете всеки момент, всяка емоция и да представите по страхотен начин този важен за нас ден. Вие сте изключително точни и отговорни хора, с които лесно се работи. Щастливи сме, че ви се доверихме!

Цветелина Иванова

Искам да изкажа искрените си благодарности, към момчетата от SkyTrip! Невероятни професионалисти и хора! Изключително отговорни и креативни! Благодаря ви, че запазихте един от най-важните мигове в живота ми! Вдъхнахте ми огромно доверие още от първата ни среща и не се съмнявах, че крайния продукт ще оправдае очакванията ми, но той ги надмина! Щастлива съм, че имах възможността да работя с вас! Уникални сте!

Суад Али

Благодарим ви, че станахте част от най-специалния ни ден, че уловихте емоциите и предадохте цялата енергия на сватбата ни! Страхотни сте!

Иво Иванов

Работих с екипът на SkyTripStudio в продължение на един снимачен ден, и мога само да изкажа адмирациите си за тяхното отношение и ниво на професионализъм. Финалният продукт беше на нивото на което очаквахме ! Благодарности, господа!

Пламена Печинова

Благодаря ви, SkyTrip Studio, за професионализма с който правите всичко. Емоциите, които сте хванали през обектива и сте съчетали идеално с красивата музика, пресъздават перфектно вълшебното усещане на нашата сватба! Благодаря ви, че ни давате възможност, с това филмче, да споделим емоциите от този прекрасен ден с приятелите ни, които не успяха да присъстват на нашето сватбено тържество. А на нас върнахте прекрасните, топли чувства от самият ден! Благодарим ви! Продължавайте все така!

Красимира Маринова

Благодарим за високия професионализъм, за топлото отношение и цялата атмосфера! Благодарим Ви за това,че запечатахте нашия ден по неповторим и уникален начин! Дерзайте смело напред, неспирайте да се предизвиквате и да сбъдвате мечтите на всички ,които Ви се доверяват.... P. s. Ние го направихме и бихме повторили хиляди пъти! Страхотни сте! ♥