Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Вики и Раян / Сватба в Шотландия, Rowallan Castle

Едно от най-вълнуващите събития през 2022-ра за нас беше пътуването ни до Шотландия за сватбата на Вики и Раян. Те се свързаха с нас още в началото на 2020-та. Веднага след като ни разказаха за плановете си бяхме сигурни, че искаме да сме част от това събитие. Тяхната енергия като двойка е запленителна. Тя е българка, а той шотландец и бяха решили сватбата им да обедини и отпразнува тези две култури.

Събитието се състоя в живописния стар замък – Rowallan Castle, намиращ се в в близост до Гласгоу. Денят стартира с подготовките. Вики заедно с шаферките беше в „новия“ замък (приблизително 300 годишна сграда), а Раян и неговите приятели се приготвяха в средновековния замък. След като поиграха американски футбол и изпиха по една бира, момчетата си облякоха смокингите и се отправиха към мястото за ритуал пред средновековния замък. В същото време Вики вече пътуваше с баща си в малък шатъл бус към ритуала. След емоционалната церемония, гостите бяха поканени на коктейл в „новия“ замък, където продължиха и всички останали събития до вечерта.

Всички тези и още много детайли и емоции от тази вълнуваща сватба ще откриете в този кратък филм, който създадохме за тях.

Екип:

Видеозаснемане и монтаж: SkyTrip Studio

Фотография: Ricky Baillie

DJ: Luca Goya

Саксофонист: Vanja Ilekovic

Локация: Rowallan Castle

Сватба в Малта

Назад към Портфолиото