Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Веси & Петьо

Веси и Петьо… двама българи, живеещи и работещи в Дания, решили обаче да „минат под венчилото“ тук в България. Изключително радостни сме от факта, че се спряха на нас като екип и харесаха работата, която правим. Сватбата се проведе на 27-ми юли в шато „Медово“ в близост до гр. Бургас. Младоженците се бяха погрижили за доброто настроение на гостите, като бяха организирали автобус, с който да се придвижат до красива и прохладна горичка, където да разпуснат. Там пък гостите бяха посрещнати със страхотни коктейли, приготвени от момчетата от „Travel Cocktails“. В тази изключително приятна и непринудена обстановка, решихме да направим кратка фото и видеосесия, която просто нямаше как да не се получи ТРЕПАЧ! Страхотните снимки от този ден са дело на фотографката Мариела Челебиева.
След няколко часа сред природата започна и сватбеното парти, на което българи и датчани танцуваха български хора под съпровода на две гайди…!

Назад към Портфолиото