Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Силви и Камен / Сватба в Малта

Сватба в Малта. Интригуващо и интересно също толкова, колкото и звучи. 🙂

Малта – малкият остров по средата на Средиземно море. Смесица от култури и исторически събития, сформирали свой собствен облик и характерна атмосфера. Държава, в която слънцето не спира да грее повече от 3000 часа годишно.

И така, година преди деня на събитието, Силвия и Камен ни потърсиха. Имаха конкретна визия за тяхната сватба. Изящна и бутикова визия в старинната ренесансова сграда на Palazzo Parisio. Планираха църковен ритуал във величествената по размерите на купола си църква – Rotunda of Mosta. Добре планирана сватба с интернационален дух.

Често се сещаме колко сме щастливи с избора си на тази професия. Заради хората, с които ни среща, но и заради преживяванията и опита, които ни носи. Благодарни сме и този път, че ни срещна с тези хора и ни изпрати чак до този необикновен остров, Малта.

Видеозаснемане и монтаж: SkyTrip Studio
Фотография: Shane P. Watts
Сватбена агенция: Perfect Weddings Malta
Локация: Palazzo Parisio

Сватба в Кипър

Назад към Портфолиото