Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

От Кипър с любов / Дариа и Влад

Влад се свърза с нас още през 2019-та. Разказа ни за идеята им за сватба в Кипър с Дариа през идното лято. Всичко беше доста интернационално, той – българин, прекарал по-голямата част от живота си в Кипър, тя – рускиня, израснала също в Кипър. А сега и двамата живеят в Люксембург. Приятелите им от цял свят. Не ни отне дълго време да вземем решение, че искаме да бъдем част от техния празник. И то на този непознат и неизследван от нас остров в Средиземно море.

След настъпилите събития в началото на 2020-та година и всички мерки, което беше наложило кипърското правителство, стана ясно, че сватбата се отлага за известно време. И ето дойде и тяхното време, края на месец юли, още една година по-късно.

Кипър. Края на юли – горещо и влажно (но ново и неизследвано). И така, озовахме се там заедно с нашия талантлив приятел – Александър Карчински. Заедно имахме задачата да отразим това интересно събитие.

В денят преди сватбата Влад и Дариа ни заведоха в едно традиционно кипърско селце на име Омодос, пазещо духа и културата на острова. Измежду дегустирането на вина, тестването на традиционното кипърско шушуко (лакомство), направихме и една кратка сесия на двойката. Този ден не приключи просто така. Вечерта заедно с гостите, на пристанището в Лимасол ни очакваше катамаран, на който всички щяхме да се насладим на лимасолския залез с чаша шампанско в ръка (е, някои от нас с камера в ръка🙃).

И така след тaзи опознавателна вечер дойде и денят на сватбата. Ще споменем само, че сватбата беше в красивата крайморска локация „Pebble Beach Residence“ в Лимасол, а останалата част от историята ще оставим да разкаже краткия филм, който създадохме за младоженците. Приятно гледане! 🙃

Видеозаснемане и монтаж: SkyTrip Studio
Фотография: Александър Карчински – https://kartchinski.com/
Локация: Pebble Beach Residence

Назад към Портфолиото