Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Марина и Деян / Сватба в Балчик

Една от последните ни сватби за сезон 2023 беше на Марина и Деян. Те се свързаха с нас още в началото на 2022-ра. Веднага след като ни разказаха за плановете си, бяхме сигурни, че искаме да сме част от това събитие. Те живеят в Германия, но решиха сватбата им да се състои в България, за да споделят специалния си ден със семействата и приятелите си от родината.

Сватбеното тържество се състоя в живописния ресторант Корона, разположен в сърцето на Балчик. Денят започна с подготовките в Ботаническата градина – емблематично място за Балчик. Церемонията беше емоционална и трогателна, изпълнена със сълзи на радост и усмивки. След като се врекоха във вечна любов, гостите бяха поканени на коктейл в ресторант Корона, където продължиха и всички останали събития до вечерта.

Една от най-забавните части на деня беше традиционният ритуал по „крадене“ на булка, който добави още повече радост и смях към празненството. Балчик ни посрещна с прекрасно слънчево време, което допълни магията на деня. Гостите бяха в отлично настроение и се наслаждаваха на всяка минута от празненството. Марина и Деян са изключително забавни и искрени хора, което направи този ден още по-незабравим.

Всички тези и още много детайли и емоции от тази вълнуваща сватба ще откриете в този кратък филм, който създадохме за тях.

Екип:

Видеозаснемане и монтаж: SkyTrip Studio

Фотография: Надежда Александрова

Водещ на сватбата: Цветомир Цолов

Локация: Ресторант Корона, Балчик

Назад към Портфолиото