Добре дошли!

Радваме се, че сте тук! Ние сме СкайТрип Студио – видеографи, търсещи нови изживявания, емоции, приятелства и случки, които ни вдъхновяват и мотивират да правим това което обичаме, а именно да създаваме филми!

Елица и Боян / Сватба във вила „Екатерина“

Сезон 2023 завърши с една незабравима сватба – празненството на Елица и Боян във вила Екатерина, Вакарел. Идеалният есенен ден подчерта елегантността и красотата на тяхното събитие, превръщайки го в изключително специален момент за всички присъстващи.

Една от най-запомнящите се части на деня беше фотосесията в двореца Врана – място, което не само е емблематично, но и предоставя невероятни възможности за снимки. Там успяхме да уловим всяка красива и емоционална минута от този специален ден.

След емоционалния ритуал, който обедини Елица и Боян във вечна любов, гостите се прехвърлиха към уютната обстановка на вилата, където започна истинско сватбено тържество. Техният ден беше изпълнен с радост и веселие, а атмосферата на коктейлите беше пропита с усмивки и разговори, които отразяваха щастието на всички присъстващи.

Забавленията не приключиха до там, точно обратното! Гостите се забавляваха, потопени в ритъма на музиката и енергията на дансинга. Невероятната атмосфера, направи този момент на сватбата още по-специален за всички гости.

Екип:

Видеозаснемане и монтаж: SkyTrip Studio

Фотография: ArtPhotoStory

DJ: Ивайло Тахчиев

Локация: Вила Екатерина, Вакарел

Назад към Портфолиото